Aftermovie & laatste dagen

Op de foto: Wachten op de metro naar Bangkok Airport :-(.

Helaas! Mijn tijd in Azië zat er bijna op. Na het topweekend in Amed had ik nog twee nachtjes in Seminyak. Zondagavond waren we laat terug uit Amed en George en ik redelijk op tijd ons bed in te duiken. De volgende dag; luiheid blijheid; de laatste Indonesische zonnestraaltjes meepakken en ’s avonds uit eten bij La Baracca, mijn favo Italiaan in Seminyak, samen met Aimée George, Juliët en Jen, een Canadees vriendinnetje van Aimée.

Ik had een dubbel gevoel: aan de ene kant een heerlijk avondje, maar aan de andere kant was ik wel een beetje sip dat het de laatste avond was in dit gezelschap en bovendien mijn laatste avond op Bali. Na terugkomst in het hostel en nog een paar biertjes nam ik afscheid van George. ’s Ochtends zou ik al voor dag en dauw vertrekken naar het vliegveld.

Aankomst in Bangkok, waar ik ook mijn reis begonnen was. Ik sliep dit keer in een ander hostel, dat uiteindelijk iets minder bleek te zijn dan Lub’d, waar ik de eerste nachtjes van mijn trip doorbracht. Toch wel gezelligheid! Een kort avondje stappen op Khao San road, de laatste Thaise biertjes. De volgende dag (de hele dag) op jacht naar souvenirs voor het thuisfront!

En toen.. Toen kwam er toch echt een einde aan drie prachtige maanden Zuidoost-Azië. Na een comfortabele vlucht van ongeveer 15 uur met Norwegian via Oslo werd ik op Schiphol werd ik opgewacht door een blije mamma en Aarnout en Jarith en Mitchel. First stop: Café op Schiphol. Biertje, bitterballen (!!) en Nederland-IJsland (?!).

Inmiddels thuis, heb ik een korte compilatie/aftermovie gemaakt van mijn GoPro-beelden. Enjoy!

P.s. Wat ontzettend leuk dat jullie tot nu toe met zovelen hebben meegelezen! 1100 unieke bezoekers en 3100 pageviews in drie maanden. Wow!

Een gedachte over “Aftermovie & laatste dagen

Reacties zijn gesloten.